Vad skulle jag göra utan mamma?

Vad skulle jag göra utan min mamma i sånna här situationer?

Hon är så himla bra med Lunabelle och hon kan ta hand om både mig och Lunis samtidigt. Trots att hon själv ofta inte är på topp! Vilken krigare, vilken stjärna!
Hon är alltid tillgänglig på telefonen och kommer så fort jag ringer henne.

Så inatt när det var som värst så kom hon hem till oss för att kunna hålla koll på mig ifall det skulle vara något. Det känns så bra att ha henne i närheten när jag inte mår bra. Och att hon kan ta hand om Lunabelle när det krisar då Jocke har så mycket annat nu så är hon verkligen en räddare i nöden!

Världens bästa mamma och mormor ❤️

Inatt somnade jag även på golvet i badrummet då det bara sprutar ut vätska från alla håll och kanter och när jag vaknade hade min lojala Ängel lagt sig vid mig, hon vet verkligen när man inte mår bra!

Comments 7
 • Moa Wahl

  jag såg videon i dag, fy fan Jonna jag fattar inte att de plågar dej på det där sättet, du ska se att du kommer må mycket bättre efter de får skrapa dej, Grejen är att jag gjorde också en abort med piller( fostret var redan dött) men det slutade inte blöda, och jag hade kramper i flera dagar så gubben fick bära ut mej till bilen och åka till akuten. De tänkte ge mej ett abortpiller till men jag vägra, och fick dropp på natten. jag mådde så dåligt. De skrapade och en dag efter slutade det och blöda jag fick också 2 påsar blod innan jag fick åka hem 100 resor piggare inget ont och inga kramper krya kramar Jonna värdens bästa mamma <3

  Reply

 • Leif

  Hej löste du detta här med dina flammiga händer? Jag får precis samma sak. Jag lider av kronisk smärta i händer och fötter och sitter där för de rullstol. Flammigheten och prickarna kommer på en sekund och kan försvinna lika fort. Så det har inget med vätska att göra. Det verkar vara att nervsystemet inte reglerar blodflödet som det ska.

  Reply

 • Carolina

  Åh Jonna jag tycker verkligen ni har fått gå igenom tillräckligt med skit. Men nu kan de bara gå på rätt håll! Fokusera på att du ska bli frisk så att DU kan vara ditt bästa jag och bästa mamman till Lunabelle vilket du redan är. Massor av styrkekramar! ❤️

  Reply

 • Linda

  Dina utslag kan inte vara tecken på något annat? Tänkte så du inte glömmer berätta om dom för läkaren i fall de är kroppens sätt att säga någonting. Krya på dig🌸🌸

  Reply

 • TheLadyOfRoseCottage

  Jag skickar över en hel drös med good vibes!

  Reply

 • Sassa

  Fattar INTE hur du kan lägga upp filmer på när er dotter bajsar. Om hon bajsar och du vet om det, sätt henne på pottan! Så sjukt hur man står och ser på hur en MÄNNISKA (ja, en bebis är en människa) står och bajsar på sig!

  Reply

  • mrslundell Post author

   öht hur ska hon kunna sitta på en potta när hon inte ens kan sitta än? Du vet att bebisar har blöja på sig för att dom just SKA bajsa i den haha…

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *