Provsvaren

Nu har provsvaren kommit och det visade sig att jag har en infektion eller inflammation (jag vet ärligt inte skillnaden på dessa haha) i tarmen och att jag även FORTFARANDE har rester kvar efter graviditeten och aborten.

Förstår ni hur sjuk månad jag gått igenom? Det började alltså med en abort som vi kände att vi var tvungna att göra för vårt bästa men egentligen inte ville. Efter det så fick jag en infektion i livmodern och var tvungen att göra en till abort och fick även äta två olika penicillin där efter fick jag nässelutslag och efter det så blev jag väldigt sjuk och hade 40 graders feber och hade så ont i kroppen att jag knappt kunde röra mig och så kräktes jag och bajsade i mängder och då visade det sig alltså att jag har det jag skrev ovan.
Så nu kommer jag att få genomgå en operation och så kommer jag att få äta ännu mer penicillin.
Okej om man har allt detta under ett år men under en månad är fan sinnessjukt.
Jag är sååå trött på mitt extremt dåliga immunförsvar att jag snart inte vet vad jag gör.
Och allt detta pga en abort….
Jag tror det var menat att behålla det barnet och jag är fortfarande så himla ledsen att vi inte kunde göra det. Det kommer jag alltid att vara även om det var för allas bästa…

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *