Intressera sig i sin partner!

I ett förhållande tycker jag att det är viktigt att man intresserar sig i sin partners intressen.
Jocke har en serie han verkligen älskar som så många andra på denna planet och det är Game Of Thrones och det är egentligen en serie som verkligen inte är i min smak!
Men Jocke är näst intill besatt av den. Han tittar dagligen på klipp och scener från serien på youtube. Han gråter till scener och han pratar om det väldigt ofta. Ibland kan han till och med inte sova om nätterna ifall det hänt något sjukt i ett avsnitt.

Serien har haft uppehåll ett tag och nu har sista säsongen precis börjat. Detta har blivit en SJUK hype över hela världen och Jocke är nog inte den enda som sett trailern 50 gånger om inte ännu mer.
Jag själv har endast sett typ 10 min av ETT enda avsnitt även fast serien nu är inne på säsong 8.
Varje gång Jocke pratar om denna serie med mig så frågar jag ”Vem är det nu igen?” trots att han sagt det minst tjugo gånger. Så nu tar jag faktiskt tag i detta och ska kolla igenom alla säsonger så att jag kan hänga med mer vad Jocke pratar om och så att han blir glad att jag engagerar mig i något som han tycker om.

Har ni sett något av denna serie? Vad tycker ni?

Comments 3
 • Mikaela

  Älskar serien. När min sambo började kolla på den tyckte jag den verka kass. Men sen efter 6 säsonger sa jag att okej, jag ser ett avsnitt….och sen var jag fast.

  Reply

 • Jeanette

  Har sett alla säsonger, förutom den senaste 😊 satsar på att köpa den säsongen istället Jag älskar game of thrones!

  Reply

 • Tindra

  OMG!! Då har du något att se framemot kan jag säga. Den bästa serien som jag någonsin har sett, rekommenderar verkligen!!!!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *