imorgon…

Imorgon har jag operationstid och jag hoppas nu verkligen att jag får ur all skit som är kvar och att jag får bli frisk och må bra. Iallafall ett tag innan jag lyckas åka på något igen…
Jag hoppas att Lunabelle inte får min otur med sjukdomar och immunförsvar  och allt var det är.
Så hon kan fokusera på roligare saker i livet än att försöka bli frisk hela tiden. Och att åka på ännu mer skit innan den första skiten ens lämnat kroppen.

Det känns helt ärligt som att ifall jag tex blir förkyld så blir jag EXTREMT förkyld. Ifall jag åker på urininfektion så får jag istället njurbäckeninflammation. Ifall jag får feber så får jag jätte hög feber osv, jag tror att ni fattar. Hänger detta verkligen ihop med min sköldkörtel eller är det bara en satans otur jag har? Det blir ju bara värre och värre med allt också.
Snart blir jag väl allergisk mot allt eller något sånt. Jag som haft turen med att tåla precis ALLT, förutom typ nickel i smycken haha….

Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *