Årets första grillning

Wow vilket härligt väder vi fått nu! Iallafall i Östergötland.
Danjal överraskade oss med årets första grillning och gissa om vi njöt?
Det var det godaste jag ätit på lääänge.
Men det kan ju också vara för att jag knappt kunnat äta senaste tiden när jag varit sjuk, så detta satt riktigt fint!

Vi har två stycken grillar en som går på gasol och en liten kolgrill. Jag föredrar faktiskt kolgrillen då det smakar så mycket godare enligt mig. Men fördelen med gasolgrillen är ju att man kan grilla så himla mycket och många olika saker samtidigt och allt håller sig varmt utan att man måste lägga in det första man grillar i ugnen medan man grillar det sista för att allt ska hålla sig varmt. Som vi tyvärr måste göra med vår lilla kolgrill.

Vad för grill föredrar ni? 🙂

 

Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *