Begravningskläder

Snart är det dags att begrava min älskade Farfar. Tankar och känslor spretar åt alla håll. Det ska bli väldigt jobbigt att gå dit men också väldigt fint på något sätt. Mest av allt vill jag bara krama om min fina Farmor. Jag kan verkligen inte föreställa mig hur det är att mista någon man varit förlovad med i över 60 år, gift med i nästan lika långtid och verkligen gjort ALLT med.

Lunabelle ska få följa med till begravningen då jag känner att jag behöver hennes stöd.
Det låter säkert jätte konstigt och löjligt men jag känner mig tryggare med henne vid min sida.
Jag åker tex helst och handlar med henne för då känner jag mig inte ensam och är jag i stan så har jag med mig henne med för att då känner jag mig inte lika lost och paranoid.
Utan henne känns det typ som när man åker hemifrån och glömmer telefonen.
Vissa av er tycker säkert som sagt att det låter skit töntigt men hon ger mig iallafall en sjuk trygghet och jag älskar att ha med mig henne vart jag än ska. Så hon får helt enkelt följa med på begravningen.
MEN nu till det jag tänkte kolla med er. Jag har ju i stort sätt aldrig varit på begravning tidigare men jag vet ju att man brukar ha på sig svarta kläder. Dock så har knappt Lunis några svarta kläder och har hon det så är det ett mjukis set typ. Så tror ni att jag kan klä Lunabelle i några andra färger?
Jag vill ju gärna att hon ska vara fin inför farfar och hennes finklänningar är ljusblå eller rosa.
Det är ingen klädkod på begravningen.
Men jag vill höra generellt med er om NI hade tyckt att en bebis kan ha på sig typ en rosa eller blå prinsessklänning eller om det är kränkande att ha någon annan färg än svart?

Är det så att ni tycker att Lunis bör ha svart på sig så kan jag ju så klart köpa nya kläder. Men det känns så onödigt när hon har så mycket fina kläder och sen så har jag knappt hittat några svarta kläder som är lite finare utan bara mer basic.

 

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *