Nytt golv i hallen!

WOHOO!! Äntligen så har vi nu fått golv i hallen!!!
Vi flytspackade ju där dagen efter vi kom hem från BB med Lunabelle och sedan dess har det ju bara varit en ful grå platta där. Som man dessutom tröttnat och stört ihjäl sig på varje gång man öppnar dörren och någon står där. Det har liksom sett ut mer som ett garage eller nått i vår hall och det är ju det första man möts av när man öppnar dörren. Men nu har vi alltså hittat ett golv vi båda är nöjda med och det blev så himla bra! Nu kanske hallen kan bli färdig inom en snar framtid! 🙂

Jag typ längtar tills jag kan städa med en sån där ångmaskin på plattorna.
Haha hur kan man ens längta till att städa liksom?!
DÅ är man taggad!

 

Comments 8
 • Nina

  Wow! Så snyggt!!!

  Reply

 • Sofie

  Det hade varit kul med ett före och efter-blogginlägg sen när det är färdigt 🙂

  Reply

 • Tilda

  Såg din story på insta Ang napparna.
  Att de står 0-6 månader, är inte att man bara får använda dom till 6 månaders ålder, utan de är att sugdelen är anpassad för ” mindre ” munnar. Men de finns de barn som har den lilla sugdelen tills dom är 2 år. Nästa storlek på avant napparna är 6-18 månader o den sugdelen är lite längre o lite större. Så absolut ingen fara o låta henne använda sina nappar ^^ sålänge hon är nöjd med den lilla sugdelen, så kör på de 🙂

  Reply

 • ToT

  På tal om golv. Först, superfint i hallen men jag tänkte på era golv på övervåningen. Är det samma färg i alla rum? Är dom gråa eller har dom nån färg av brunt i sig? Jag är ute efter grått golv och vill inte ha brunt i. Har ni det i era?

  Reply

 • Linda

  Wow så snyggt det blev 😍

  Reply

 • Camilla

  Sååå fint Jonna 🥰🥰🥰

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *