Sova i eget rum

Det närmar sig med storsteg att Lunabelle ska få ”skolas in” i sitt eget rum.
Jag börjar verkligen känna i hjärtat hur jobbigt det kommer att vara att ha henne sovandes i ett annat rum.
Helst så hade jag velat att hon sov i samma rum som oss hela livet ut, men det vill hon nog inte när hon blir äldre haha.
Varför jag vill att hon ska ”skolas in” i sitt eget rum redan nu är för att vi snart flyttar upp till övervåningen och då tycker jag att det är onödigt att hon först ska vänja sig vid vårat nya sovrum och sedan sitt eget rum. Då tror jag att det är bättre att vi kör på hennes rum direkt så att hon vänjer sig vid det från första början efter flytten.

Hon sover ju redan så överdrivet bra om nätterna att jag tror att detta kommer att gå galant utan problem!
Självklart ska vi ha kameror osv så att vi kan hålla lite koll på henne under nätterna.

(Nej min bröllopsklänning ska inte stå där inne. Rummet är ej möblerat än!!)

Comment 01
  • Camilla

    Mycket klokt att skola in Lunabell i sitt eget rum direkt på övervåningen och man sover mycket bättre när man sover ifrån varandra tycker jag. Vårt första barn flyttade vi till eget rum rätt tidigt för hon störde oss och vi henne.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *