Nappar i träd?

Jag har en viss runda som jag brukar gå när jag promenerar men jag gillar också att utmana ödet lite och ibland ta nya vägar, speciellt i skogen för där går jag alltid vilse men på något sett hittar jag alltid hem förr eller senare.

Precis som idag, då tänkte jag att jag skulle gå en promenad i skogen men att jag denna gång skulle gå ett spår. Då är det ju ändå inte så lätt att gå vilse tänkte jag. Men jag bara gick och gick och gick och spåret tog aldrig slut, jag vet inte om jag blandade ihop färgerna på träden som ska visa om det är röd slinga eller orange.

Men mitt i allt detta så såg jag något som var väldigt läskigt men samtidigt gulligt.
Det hängde en massa nappar i träden och en liten lapp där det stod ”till dig renen” fast lite felstavat.
Cute but scary!

Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *