KÄMPAR MED KRYPANDET

Helt plötsligt så har Lunabelles utveckling bara exploderat känns det som.
Nu försöker hon envisas med att lära sig krypa men det är sååå svårt och så himla frustrerande.

Man mår typ dåligt i kroppen som förälder för att det låter som att man torterar barnet när den bara försöker och försöker samtidigt som den gråter och gnäller. Men hur ska den lära sig om den inte får försöka? Jag vill ju bara ta upp henne när hon låter så men jag ser ju på henne att hon vill försöka då hon bara kämpar och kämpar.

Jag känner igen det där sedan jag var liten faktiskt. Jag hade en röd liten cykel och skulle lära mig att cykla utan stödhjul på vår gård vi bodde på när jag var liten. Jag ramlade och ramlade och tjöt och tjöt. Jag hade blåmärken precis överallt men jag gav inte upp. Jag cyklade och grät och ramlade, blödde och grät.
Jag ser exakt det kämpandet i Lunabelle nu!

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *