nyttig och GOD mat!

När solen är framme så blir man eller iallafall jag sugen på att äta nyttigt och att testa en massa nya roliga maträtter som man kanske inte testat förut.
Men jäääklar vad goda och relativt nyttiga recept man kan hitta nu 2019!
Mycket mat och recept blir faktiskt bättre med åren har jag nu insett!

Och nu håller jag på att testa ny mat som jag trott att jag inte gillar men som jag aldrig smakat på. Ni vet som jag gjorde med linssoppa. Jag trodde inte att jag gillade linser men jäklar vad gött det var!
Och samma sak med dom där långa gröna sakerna på bilden, jag vet inte vad dom heter men om man steker dom like lätt i vitlök så blir dom inte dumma alls!

Comments 2
  • J-A

    Något vi testade hemma idag var fläskfilé (med massa kryddor) och åt tillsammans med jordgubbar och gurka. Det var helt magiskt, en smakkombination man inte direkt kan tänka sig är gott men det var bland det godaste vi ätit. Förra året åt vi mycket vattenmelon istället för jordgubbar. Tips 🙂

    Reply

  • Camilla

    Åh vad spännande och kul 😊😋👌🏻 tycker det är så roligt att testa på nytt 😊

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *