Måla om en spjälsäng

Jag kunde inte hålla fingrarna i styr, så jag har köpt en begagnad spjälsäng som jag tänkte att jag skulle renovera lite.
Vi kommer ändå att behöva en säng till Lunis på nedervåningen och vi hade en jätte fin ny DYR säng som vi skulle ha till det men tyvärr så tappade ”fuslbyggaren” bort delar av den och även speciella skruvar och nu får vi knappt ens tag i företaget som säljer den så det fick bli så här nu.
Och jag är väl egentligen glad för det ändå för då får jag pyssla lite och så har jag något att göra.
En säng på bottenvåningen är för mig ganska viktig då jag vill ha Lunis i närheten av mig även när hon sover middag och jag tex diskar eller fixar med något annat.
Självklar så ska vi ju som sagt ha kameror osv i hennes rum så vi kan hålla koll när hon sover men vi bor i ett stort hus på över 500 kvm och det gör att monitorn inte sträcker sig till alla rum så därför vill man vara på den säkra sidan så att Lunabelle kan ha ett rum på ovanvåningen och även en säng i lekrummet där nere.

MEN nu till det roliga, att måla, klippa och klistra lite för att få ihop en fin säng till Lunis.
Önskar mig Lycka till!

Comment 01
  • Camilla

    Jätte smidigt och klokt att ha en säng på nedervåningen med 😊👍🏻 vad spännande 😊 du får visa slutresultatet sedan.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *