Övningsköra med sin partner

Är det någon som övningskört med sin sambo? Jag håller just nu på att övningsköra med Jocke, jag vill inte säga för mycket om det än men alltså WOW…
Ibland tror jag att vi tror att det är någon tävling om vem som vet mest eller vem som är duktigast eller vem som kommer på saker först osv. Hahaha….
Jag kan inget annat än skratta när jag tänker på att folk som ser eller hör oss måste tycka att vi är helt sjuka haha!

Men tro det eller ej, detta går faktiskt som en dans!

Comments 6
 • Tess

  Men du har väl redan körkort?

  Reply

 • Kicki

  Nix däremot så övningskör jag nu med min 17åring. Men hon lyssnar och är jätteduktig. Så det går väldigt smärtfritt. Vilket tydligen inte hör till vanligheterna . Men körkort måste man ha,allt blir så sjukt mycke lättare

  Reply

 • Mia

  gud vad du förändras sen du blev mamma ! du har bara blivit bättre ! älskar er å saknar era vidios! <3 hälsningar från en 24 åring tjej som sitter i samma sitts som dig att försöka bli gravid och nyss blivit friad till <3 ni är mina idoler!!

  Reply

 • Elin❤️❤️

  Heja jocke❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply

 • Camilla

  Min man övningskörde med mig 🙈 att det inte slutade i skilsmässa förstår jag inte 😂

  Reply

 • Jossan

  Jag övningskörde på körskola och med min sambo, det gick superbra, jag tog körkortet(endast för automat) på 3 månader 😍
  Ni är grymma och verkar vara en så mysig familj! 😍

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *