Konstiga saker jag gjorde som barn

Jag och mamma pratade häromdagen om saker jag var så himla tydlig med när jag var liten, eller ja jag är väl lite så fortfarande.

Jag hade tex en glittrig silverklänning på mig på nyårsafton år 2000 och VARJE år efter det fram till nyårsafton 2009. Ja ni kanske förstår att klänningen då var mer som ett linne på mig och att det gjorde såå ont vid mina armhålor tillslut för att den var så tight där. Men ja jag var verkligen envis att jag skulle ha på mig den så länge jag kunde och det blev alltså i 9 år hahaha, snacka om långsint…
Hemma hos mormor har vi en blå JÄTTEGAMMAL matstol som jag och alla mina syskon haft, även min mamma och hennes bror. Denna barnstol envisades jag med att sitta i enda tills jag bokstavligt talat inte kom i den längre. Jag var 9-10 år då haha… min familj försökte verkligen få mig att sluta använda den genom att gömma den i källaren osv. Men jag envisades med att gå och hämta den och gjorde allt för att få sitta i den. Dock så var det bara hos mormor och just den barstolen det var så med.
Under finare familjemiddagar hos min mormor så drack vi ur tunnare vinglas och jag fick alltid en tvångstanke att jag var tvungen att bita i glaset bara för att det var så tunt. Och denna tanke slog mig VARJE gång trots att jag visste vad som hände. Men det hände alltså om och om igen och efter varje gång så trodde min familj att jag lärt mig något av mitt misstag men nae…
Så efter några gånger så fick jag dricka ur andra glad haha.
Jag skadade mig iallafall inte någon gång. Man får väl tacka mitt överbett!
Vill tillägga att jag var LÅNGT över ålder att få dricka ur glas.
Någon annan som haft konstiga saker för sig som liten så jag inte känner mig så ensam i detta? 😂
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *