Bränd!

Idag har vi legat på stranden och haft det gött. Lunis i sitt UV-tält som för övrigt var helt omöjligt att packa in i den tillhörande lilla väskan igen. Det är ett sånt där ”Pop-up” tält tror jag det heter? Ett sånt som sätter ihop sig själv. Jätte smidigt att få upp det men som sagt helt omöjligt att packa ihop det igen, trots beskrivning…

Jag råkade somna i solen och lyckades då bränna mig något sjukt på ryggen TROTS att jag hade smort in mig med solkräm ”30”. Kanske ska låna Lunabelles ”50” nästa gång!

Det är ca 27-30 grader varmt här om dagarna med det är mycket lättare att stå ut i värmen här än i Sverige enligt mig. Här fläktar det på ett annat sätt och när det blåser i Sverige så är det väldigt kalla vindar medan här är det bara skönt när det blåser.

Imorgon får det bli en vilodag från solen så det brända får lägga sig lite.
Önska mig lycka till att sova inatt haha!

 

Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *