Sömn vad är det?

Planet gick som sagt sent inatt och det betyder ju att vi landade i Stockholm ännu senare och jag hade tänkt att sova lite på planet eftersom att Lunabelle ändå är så extremt duktig på flyg. Och ja hon sov som en stock hela resan som alltid men jag däremot fick inte en blund. Det kliade nämligen något ENORMT på hela min kropp. Jag tror helt ärligt att det kommer samband med stress?
För jag vet att när jag är hemma så händer det likadant när jag ska sova och jag tex ligger och tänker för mycket eller är stressad över något. Sjukt jobbigt…

Jag tror att vi kom till hotellet runt kl04.00 och då var det ingen ide för mig att ens gå och lägga mig då jag om några timmar skulle vara på Tv4 huset och nyhetsmorgon. Så det var i stort sätt bara att börja fixa sig.

Väl på Tv4 huset så träffade jag äntligen min efterlängtade Jocke, herregud vad jag har saknat honom!! Jag ska aldrig mer vara ifrån honom så här länge!

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *